Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

LESBIAN A TOY


LESVIAKES EPI8IMIES

Η  ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Σοφίας 25 ετών: "Ήθελα να δοκιμάσω τον ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΡΩΤΑ με......."

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Σοφίας 25 ετών:
 
Είμαι πλέον είκοσι πέντε χρονών και ξέρω τα θέλω και τις επιθυμίες μου. Με λένε Σοφία, είμαι ξανθιά με ωραίο σώμα και συχνά τραβώ τα ανδρικά βλέμματα, εμένα όμως μου αρέσουν οι γυναίκες. Το μόνο που έχω δοκιμάσει έως τώρα είναι μόνο μερικά φιλιά, τίποτα περισσότερο. Θέλω να δοκιμάσω τον αληθινό έρωτα με μια γυναίκα πιο έμπειρη από εμένα.
Η ευκαιρία που έψαχνα βρέθηκε όταν έμαθα, ότι μια όμορφη καστανή γύρω στα τριάντα που μένει στην διπλανή πολυκατοικία είναι λεσβία. Μου είπαν ότι την είδαν αγκαλιά με άλλη γυναίκα, σε μπαρ που συχνάζουν λεσβίες. Έμαθα ακόμα ότι παραδίδει μαθήματα πιάνου στο σπίτι της. Είναι ο τύπος της γυναίκας που μου αρέσει και αποφάσισα να την γνωρίσω καλύτερα, προφασιζόμενη ότι θέλω να μάθω πιάνο.
 
Τα μαθήματα ξεκίνησαν αλλά η συμπεριφορά της μαζί μου είναι τυπική, μετά από ένα μήνα δεν μου ανοίγεται ακόμα και περιορίζεται μόνο στα μαθήματα πιάνου. Αρχίζω να αναρωτιέμαι αν τελικά είναι αλήθεια ότι της αρέσουν οι γυναίκες. Μια ημέρα την ώρα του μαθήματος την πήραν τηλέφωνο και έπρεπε να μετακίνηση το αμάξι της. Μου είχε εμπιστοσύνη και με άφησε να περιμένω στο σπίτι της. Ήταν μια ευκαιρία να περιεργαστώ τα προσωπικά της είδη, μπας και μάθω περισσότερα για αυτήν.

 
Μπήκα στην κρεβατοκάμαρα όπου δέσποζε πάνω από το κρεβάτι ένας πίνακας με δυο γυμνές γυναίκες να φιλιούνται. Ενώ στο κομοδίνο βρήκα ένα συρτάρι γεμάτο ερωτικά βοηθήματα. Δεν χρειαζόμουν περισσότερες αποδείξεις. Πριν προλάβω όμως να βγω την είδα να μπαίνει στο δωμάτιο.
«Τι κάνεις εδώ» με ρώτησε με αυστηρό ύφος.
Εγώ τα έχασα τελείως δεν πρόλαβα να κλείσω ούτε το συρτάρι. Πήγα να ψελλίσω μια δικαιολογία αλλά μπέρδεψα τα λόγια μου.
«Δεν πειράζει» μου είπε πιο ήρεμα και έκατσε δίπλα μου.
 
 
«Πολύ ωραίος πίνακας και με ενδιαφέρον θέμα» είπα χαμογελώντας για να χαλαρώσει η ατμόσφαιρα.
«Σου αρέσει;» με ρώτησε, χαϊδεύοντας με τρυφερά.
Βλέποντας το λάγνο βλέμμα της, πλησίασα και την φίλησα τρυφερά στα χείλη. Με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλά με πάθος ενώ τα χέρια της άρχισαν να εξερευνούν το κορμί μου ανεβάζοντας την έξαψη στα ύψη. Έβγαλε το μπλουζάκι μου και ξεκίνησε να γλύφει το στήθος και την κοιλιά μου. Κατέβηκε προς τα κάτω και τραβώντας απότομα το παντελόνι μου, βρέθηκε ανάμεσα στα πόδια μου.

BLONDE EN FIVE BIG BLACK

Hailey Holiday Ends Up In LA Sucking And Fucking Five Big Black Cocks!
Hailey Holiday little black panties do not stay on long as she has five black cocks just wanting all that tight white wet pussy!






CELEBRITIES STA 4

Celebrities 4x4 !!! (photos)
Θεωρούμε απίθανο αυτό το coolαριστό αφιέρωμα να μη μπει στο top 10 σε χρόνο DT. Πως είναι δυνατόν, να έχεις τις Sabine Jemeljanova, Denise Milani, Juliete Cabrera, Kathy Ferreiro και άλλες διάσημες κυρίες της showbiz να ποζάρουν προκλητικότατα στα τέσσερα, και να μη μπεις στον πειρασμό να τις δεις.
Σε όσους συνεχίσουν παρακάτω... καλή διασκέδαση...




 

H PORNSTAR KAI H OMADA

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στον Ελληνικό αθλητισμό με πρωταγωνίστρια της Sirina
 


normal
Μέγα σκάνδαλο ξέσπασε πριν από λίγο καιρό στον Ελληνικό αθλητισμό, με πρωταγωνίστρια πορνοστάρ της Sirina, τον gay φίλο της και μια ολόκληρη ομάδα μπάσκετ, η οποία πήδησε ασυστολως τον gay προκαλώντας νευρική κρίση στη καυτή ξανθιά που νόμιζε ότι η πατρουζα που στηνονταν θα αφορούσε εκείνη και μονο!
H "καυτή" μοντέλα - πορνοστάρ, η οποία για ευνόητους λόγους θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της, ανταποκρίθηκε θετικά σε μια αγγελία που ζητούσαν τσιρλίντερ για γνωστή Αθηναϊκή ομάδα μπάσκετ. Η πρωταγωνίστρια της Sirina, που διακρίνεται για την ευλυγισία της αλλά και τις αθλητικές της ικανότητες, έκλεισε ραντεβού με τον υπεύθυνο της ομάδας και πριν το καταλάβει βρέθηκε στα αποδυτήρια των παικτών να τους κάνει επίδειξη των γυμναστικών της ικανοτήτων.
Μετά τις πρώτες φιγούρες, τα σπαγκάτο, τις πιρουέτες και τα χορευτικά, το κλίμα άρχισε να "ζεσταίνεται" ιδιαίτερα. Οι παίκτες ενθουσιάστηκαν με το απίστευτα σέξι κορμί της και τις ικανότητες της σαν τσιρλίντερ και αφού συμφώνησε και ο υπεύθυνος, η κοπέλα πήρε τη δουλειά. Συμφώνησε όμως να πάει και την επόμενη ημέρα στο γήπεδο της ομάδας μπάσκετ, προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας. Όπως και έγινε. Μαζί της την επόμενη ημέρα πήρε και ένα φίλο της, gay, ο οποίος άλλο που δεν ήθελε να βρεθεί σε ένα χώρο με καλογυμνασμένα ανδρικά, ιδρωμένα ανδρικά κορμιά.
Όταν εμφανίστηκαν και οι δύο στο γήπεδο, οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ την κάλεσαν για ακόμη μια φορά στα αποδυτήρια, προκειμένου να τους κάνει ακόμη μια επίδειξη των αθλητικών της ικανοτήτων, έχοντας φυσικά πιο... πονηρούς σκοπούς. Μαζί της και ο gay φίλος της. Όταν η πρωταγωνίστρια της Sirina άρχισε πάλι να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής, οι αθλητές που είχαν άλλα στο μυαλό τους άρχισαν να γδύνονται, ετοιμάζοντας μια... αριστοκρατική παρτούζα. Η τσιρλίντερ - πορνοστάρ, κάθε άλλο παρά "χαλάστηκε" και με προθυμία άρχισε να αρπάζει ότι πούτσο έβλεπε μπροστά της και να τον καταπίνει με μανία. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον... ξενοδόχο, που δεν ήταν άλλος από τον gay φίλο της που μέχρι εκείνη τη στιγμή παρακολουθούσε καυλωμένος.
Οι παίκτες άρχισαν σιγά σιγά να αφήνουν την τσιρλίντερ και να πιάνουν τον gay φίλο της, που στο μεταξύ είχε προλάβει να πετάξει όλα του τα ρούχα. Στην αρχή για πλάκα και στη συνέχεια πιο σοβαρά το ενδιαφέρον όλης της ομάδας στράφηκε στον gay φίλο της παρέας. Για να μην τα πολυλογούμε η παρτούζα στήθηκε, όχι όμως με την αναμενόμενη πρωταγωνίστρια, αλλά με τον bisexual φίλο της, τον οποίο πέρασε... τρενάκι, όλη η μπασκετική ομάδα μέχρι που ξάπλωσε κατάκοπος σε ένα πάγκο και ζαλισμένος... Μπροστά στο θέαμα οι 10 αντρακλες να πηδουν χωρίς σταματημό τον φίλο της, η γκομενα άρχισε να ουρλιαζει με υστερία και να κλαιει μη μπορωντας να πιστεψει τη προσβολη που υπεστη.
Σε κατάσταση σοκ η πρωταγωνίστρια της Sirina, έφυγε άρον άρον από τα αποδυτήρια, υποσχόμενη ότι δεν θα ξαναμπλέξει με μπασκετομπολίστες.