Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

TO GAMISI THS ROYMANAS

Alice Romain In A Double Penetration Sex Threesome!

Alice Romain ends up in just a black lace bra and high heels and she has two very horny guys who sick there hard cock s into all of her sex holes and some at the same time! Alice Romain is really growing on me she seems to love sex and man what a body on her!






POS THN SIKONOYN


KOLEGIAKA MA8HMATA


XALARA

Πώς να "φρενάρετε" την εκσπερμάτωσή σας: Έξυπνα tips για να κρατήσετε περισσότερο


normal
Μάθε μερικά έξυπνα tips για να φρενάρεις την εκσπερμάτωσή σου και να "κρατήσεις" περισσότερο. Έτσι θα το απολαύσεις σίγουρα περισσότερο και θα ικανοποιήσεις την παρτενέρ σου από τις επιδόσεις σου.
1. Χαλαρώστε
Σταματήστε να αγχώνεστε για τις επιδόσεις σας στο κρεβάτι γιατί το άγχος κάνει τους μυς που βρίσκονται στο καυλί σας να σφίγγονται με αποτέλεσμα να βρίσκεστε σε υπερένταση και να μην μπορείτε να τους ελέγξετε. Έτσι "τελειώνετε" γρήγορα και η σύντροφός σας μένει ανικανοποίητη.


2. Εξασκήστε τις αναπνοές σας
Μάλιστα! Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται οι σωστές βαθιές και αργές αναπνοές είναι "κλειδί" για να κρατηθείτε περισσότερο. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν καυλώνετε αναπνέετε πιο γρήγορα και αυτό προκαλεί γρήγορη εκσπερμάτωση. Μπορεί να μην είναι εύκολο στην αρχή και πάνω στην καύλα σας να το καταφέρετε αλλά δοκιμάστε να εξασκηθείτε με αργές αναπνοές και τα αποτελέσματα θα σας αποζημιώσουν!

3. Αλλάζετε στάσεις στο σεξ
Μια εύκολη έξυπνη τακτική είναι να αλλάζετε τις στάσεις του σεξ. Με αυτό πρώτον διακόπτετε και φρενάρετε την επαφή και την τριβή με το μουνάκι της οπότε χαλαρώνετε λίγο το καυλί σας και δεύτερον επιλέγετε κάποια άλλη στάση ποιο ξεκούραστη ώστε να χαλαρώσετε λίγο το σώμα σας και τις αναπνοές σας. Έτσι κερδίζετε χρόνο και απόλαυση μαζί.



4. Κοντρολάρετε την καύλα σας
Πώς θα γίνει αυτό; Με 2 απλούς τρόπους:

1. Όταν νιώθετε ότι είστε έτοιμος να "τελειώσετε" βάλτε την άκρη της γλώσσας σας τον ουρανίσκο και πιέστε πάνω από τα δυο κεντρικά πάνω δόντια. Αυτό θα αλλάξει την κυκλοφορία του αίματος στο καυλί σας που κοντρολάρει την στύση και θα το χαλαρώσει ελαφρά ώστε να κερδίσετε χρόνο.

2. Την ώρα που θα πλησιάζετε στον οργασμό προσπαθείτε να σκεφτείτε κάτι "αντικαυλωτικό" όπως το ποδόσφαιρό, τη δουλειά ή γενικότερα κάτι που σίγουρα σας είναι αντιαισθητικό σαν σκέψη και εικόνα ώστε να "ξενερώσετε" και να μπορέσετε να φρενάρετε τον οργασμό σας.