Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

SUPER HOT BLONTE


APO MIKRI MA8ENOYN


APO PISO ME XARA

 


 
Αυτοί είναι οι 5 ΜΥΘΟΙ... για το ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ! Θες τώρα να... δοκιμάσεις;;;
 
5 μύθοι για το πρωκτικό σέξ

Το πρωκτικό σεξ εξακολουθεί να είναι η πιο παρεξηγημένη ερωτική πράξη. Παρόλο που το ¼ από εμάς το έχει δοκιμάσει, παραμένει μία συζήτηση ταμπού. Ίσως μάλιστα να ανήκεις και συ στο ποσοστό των γυναικών που διστάζουν να προχωρήσουν σ' αυτή την σεξουαλική πρακτική.

Συνήθως, η ευθύνη γι' αυτή την απροθυμία αποδίδεται σε μια σειρά από μύθους και παρεξηγήσεις. Μάθε την αλήθεια, και βρες τις απαντήσεις στα πιο κοινά άγχη των γυναικών γύρω από το πρωκτικό σεξ. Εν αρχή ην το κώλον: μόλις εντρυφήσεις στις σωστές τεχνικές του πρωκτικού σεξ, θα το κάνεις με ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Ο πρωκτός περιέχει έναν τεράστιο αριθμό νεύρων, που τον προάγουν σε μία από τις πιο ευαίσθητες ερωτογενείς ζώνες που διαθέτεις. Τα χάδια, το μασάζ και άλλοι τρόποι διέγερσης του πρωκτού, μπορούν να αποβούν ιδιαίτερα απολαυστικά. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν γυναίκες που μπορούν να έρθουν σε οργασμό και μόνο από την πρωκτική επαφή .

Μύθος Νούμερο 1: Ο πρωκτός είναι βρώμικος

Η πραγματικότητα: κατά την παιδική σου ηλικία έμαθες πως ο πρωκτός είναι βρώμικος και δεν πρέπει να τον αγγίζεις. Αν μάλιστα τον άγγιζες κατά λάθος, έπρεπε να προβείς σε διεξοδικό πλύσιμο των χεριών. Παρόμοιες αντιλήψεις έχεις ακούσεις και για το αιδοίο ή τον κόλπο. Έλα όμως που η διέγερση αυτών των περιοχών παρέχει μια σειρά ευχάριστων αισθήσεων! Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την περίπτωση του πρωκτού. Μια καθημερινή ρουτίνα υγιεινής, μπορεί να μετατρέψει τον πρωκτό σε ένα από τα πιο καθαρά σημεία του σώματος.

Παρόλα αυτά, ο πρωκτός περιέχει και τα δικά του φυσικά βακτήρια. Γι' αυτό, αν θέλεις να αποφύγεις τις μολύνσεις, δεν πρέπει να επιτρέπεις την απευθείας διείσδυση οποιουδήποτε αντικειμένου (πέους, δονητή) από τον πρωκτό στον κόλπο.