Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

RIHANNA

ΣΑΛΟΣ!!! Η Rihanna κάνει σεξ μέσα σε club!!!

ΣΑΛΟΣ!!! Η Rihanna κάνει σεξ μέσα σε club!!! (SEXY PHOTO)
 
Η φωτογραφία κάνει το γύρο του κόσμου και δείχνει τη Rihanna πάνω σε έναν άντρα να κάνει σεξ σε club...
Η φωτογραφία από μόνη της τα λέει όλα όμως το site από το οποίο προήλθε στο παρελθόν έχει βγάλει πολλές celebrities σε fake φωτογραφίες να κάνουν διάφορα.... Από την άλλη είναι γνωστό πως η Rihanna θέλέι να προκαλεί με κάθε τρόπο και δεν έχει διστάσει να ανεβάσει μόνη της γυμνές φωτογραφίες στο twitter της....
 
Τα συμπεράσματα δικά σας....
 

APISTEYTO

 Αυτόματος πωλητής με ... sex toys!!! Και ναι είναι αλήθεια!!!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτόματος πωλητής με ... sex toys!!! Και ναι είναι αλήθεια!!!
 
Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι», έλεγαν οι Γαλάτες στον Αστερίξ και μάλλον κάτι ήξεραν...

Στην βορειοανατολική Ιταλία, στην πόλη Κασάρσα, έβαλαν στον σιδηροδρομικό σταθμό αυτόματο πωλητή, όχι τροφίμων ή ποτών, αλλά... δονητών! Επίσης οι επιβάτες μπορούν να αγοράσουν και άλλα ερωτικά παιχνίδια, μέχρι και φουσκωτή κούκλα...

Πάντως αρκετοί γονείς αντέδρασαν έντονα, καθώς όπως λένε δεν είναι καλό να βλέπουν τα παιδιά τους κάτι τέτοιο και ζητούν την άμεση απόσυρση του μηχανήματος.

«Είναι ατιμαστικό», λέει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης η Μαρία Τουτανέλα, μία μητέρα τριών παιδιών. «Ο γιος μου είδε ένα τεράστιο ερωτικό παιχνίδι και με ρώτησε "μαμά τι είναι αυτό;". Ήταν ένας τεράστιος μαύρος δονητής και ο γιος μου είναι μόλις τεσσάρων ετών. Ποιός τρελός αποφάσισε να το βάλει εκεί;»
 



Ένας άλλος υπσοτήριξε πως ναι μεν συμφωνεί με τον αυτόματο πωλητή προφυλακτικών, όμως αυτός με τα ερωτικά βοηθήματα είναι υπερβολή.


Η εταιρεία που παράγει τα βοηθήματα ανέφερε πως έχει τοποθετήσει και άλλους τέτοιους πωλητές σε διάφορους σταθμούς, δίχως το παραμικρό παράπονο. Όμως συμφωνήσαμε να αφαιρέσουμε τον πωλητή εφόσον υπάρξουν παράπονα και σε άλλες πόλες».

CRISI STIN GERMANIA

ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ οι προσφορές στους... οίκους ανοχής!!!

ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ οι προσφορές στους... οίκους ανοχής!!!
 
Στις διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού στη Γερμανία συζήτησαν ακόμα και για τον τιμοκατάλογο στους ... οίκους ανοχής!Χριστιανοδημοκράτες και οι Σοσιαλδημοκράτες τα έβαλαν «κάτω» κ συμφώνησαν να καταργήσουν την... προσφορά «όλα για 100 ευρώ» αφού με αυτό τον τρόπο χάνει έσοδα το κράτος, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος των Σοσιαλδημοκρατών, ο οποίος εξήγησε ότι η νέα κυβέρνηση θα φέρει στη βουλή σχετικό νομοσχέδιο, με αυστηρότερους κανόνες λειτουργίας για τους οίκους ανοχής.
 
Στους οίκους ανοχής της Γερμανίας με 80 - 100 ευρώ πας το πρωί και μέχρι το βράδυ πας με όλες, και όσες φορές αντέχεις, συν τα ποτά φαγητό μπάνιο

LESVIACA KOLOGAMISIA


SIGA - SIGA


FUCKED YOUR MOTHER