Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

TOP 10 SEXY GIRLS

17 Δεκεμβρίου 2013
 
Είμαστε πια πρωταθλητές! Η Ελλάδα θεωρείται η πιο SEXY χώρα του πλανήτη σύμφωνα με ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ έρευνα!!! (Δείτε το top-10)
 
Πρώτοι και καλύτεροι! Σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα askmen.com, οι Έλληνες κατακτούν την πρώτη θέση στην λίστα με τους 10 πιο... ξαναμμένους λαούς του πλανήτη.
Σύμφωνα με το askmen «η Ελλάδα έχει μια μακρά παράδοση στο σεξ που ξεκινάει από τα αρχαία χρόνια -αυτοί είναι οι άνθρωποι που μας έφεραν την παιδεραστία και την Σαπφική αγάπη (λεσβιακή). Με τα ζεστά μεσογειακά νερά της, τις παραλίες και τα δεκάδες νησιά, έχει τα τέλεια συστατικά για να είναι η πιο ερεθιστική χώρα του κόσμου».

«Χρειάζεστε χρόνο και πολλά προφυλακτικά» λέει η ιστοσελίδα επειδή όπως αναφέρεται στο κείμενο που συνοδεύει το ρεπορτάζ για τους 10 πιο ξαναμμένους λαούς: «Υπάρχουν πολλά σημεία που μπορείτε να βρείτε σύντροφο στα νησιά και την ενδοχώρα. Στην Αθήνα στην περιοχή του Γκαζιού, υπάρχουν συγκεκριμένα μπαράκια για τους τουρίστες. Η Κέρκυρα είναι γνωστή για τις ξέφρενες νύχτες της με διαθέσιμα κορίτσια και πολλά κλάμπς, αλλά και η Κως, με πάρα πολλά σημεία και μαγαζιά για ξέφρενη διασκέδαση και ελεύθερο σεξ. Φυσικά μη χάσετε τη Μύκονο, ένα νησί που είναι γνωστό για τα ξέφρενα γλέντια του και την παραλία του Paradise όπου τα ρούχα... εξαφανίζονται».

Ποιες είναι οι υπόλοιπες χώρες του top-10
2. Βραζιλία


«Αυτή είναι η χώρα που γέννησε το στρινγκάκι. Φυσικά και είναι λογικό ότι το σεξ είναι τόσο σημαντικό όσο το να αναπνέεις στη Βραζιλία. Αυτή η χώρα γεμάτη παραλίες με κουκλάρες γυναίκες και στο ετήσιο καρναβάλι της όπου όλες οι αναστολές εξαφανίζονται. Ερεθιστικά στέκια: Στο Ριο την περιοχή Λάπα, όπου γίνονται όλα τα πάρτι με γυναίκες και μουσική».
3. Ρωσία



«Το μυστικό του Ψυχρού Πολέμου ήταν μάλλον ότι οι Ρώσοι κάνουν περισσότερο σεξ από ότι εμείς. Με την πτώση του Κομμουνισμού έπεσαν και οι αναστολές. Η λίμπιντο των Ρώσων είναι στα ύψη και για αυτό έχουν ανοίξει δεκάδες νέα κλαμπ. Ερεθιστικά στέκια: Στη Μόσχα έχει δεκάδες κλαμπ για γυναίκες, με άντρες στριπερς».

KSEKOLIARA PERNI TRIS MAZI



LACY BLACK

TRIS GOMENES BARE8IKAN NA PEZOUN MONES
FONAZOYN TON ARAPI KAI KSEKOLIAZONTE






 

TERMA STO Red Tube

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! 250 ευρώ πρόστιμο σε όποιον βλέπει βίντεο στο πορνογραφικό site Redtube!!!



ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! 250 ευρώ πρόστιμο σε όποιον βλέπει βίντεο στο πορνογραφικό site Redtube!!!

Ορισμένες επιστολές καλό είναι να μην διαβάζονται στο οικογενειακό τραπέζι, την ώρα που παίρνεις το πρωινό σου. Αυτό το κατάλαβαν περίπου 30.000 Γερμανοί, όταν είδαν -πρωί πρωί- στο γραμματοκιβώτιό τους ένα γράμμα που τους έλεγε ότι πρέπει να πληρώσουν 250 ευρώ πρόστιμο, επειδή παρακολούθησαν το γνωστό σάιτ Red Tube.
Πρόκειται, φυσικά, για σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου, επομένως ο... βήχας του εγκαλούμενοι δεν ήταν για τα χρήματα που έπρεπε να δώσει, αλλά για το πως θα εξηγήσει στη γυναίκα του, τις... προτιμήσεις του.
Δεν είναι φάρσα, αλλά όπως γράφει και ο σημερινός Guardian, όντως μια εταιρία της οποίας οι ταινίες διακινούνται ελεύθερα στο διαδίκτυο, ζητάει τώρα δικαιώματα από τους χρήστες. Οπως τόνισε κορυφαίο στέλεχος δικηγορικού γραφείου στην Κολωνία, «αν περάσει αυτό στην Γερμανία, τότε θα συμβεί παγκοσμίως. Το Redtube θα είναι μόνο η αρχή».
Οι γνώμες, σαφώς, διίστανται. Ο εκπρόσωπος του Redtube, Αλεξ Τέιλορ, δηλώνει ολότελα αντίθετος με τις αιτιάσεις της εταιρίας που έστειλε τα ειδοποιητήρια, καθώς τούτο παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη. Είναι ωμός εκβιασμός και δεν τον δεχόμαστε».
Δικηγόροι που ειδικεύονται σε θέμα πνευματικών δικαιωμάτων συμπληρώνουν πως αυτή τη στιγμή υπάρχει νομικό κενό και οι απαιτήσεις αυτές δεν πατούν σε κάποια συγκεκριμένη διάταξη. Μάλιστα προχωράει κι άλλο τον συλλογισμό του σημειώνοντας: «οι διευθύνσεις των χρηστών δεν ελήφθησαν με νόμιμο τρόπο. Σίγουρα πρόκειται για ένα είδος ηλεκτρονικής απάτης».
Η αντίδραση των αποδεκτών τούτων των επιστολών είναι σχεδόν πανομοιότυπη. Τα δικηγορικά γραφεία της περιοχής έχουν δεχθεί χιλιάδες κλήσεις από πελάτες που δεν ξέρουν τι να κάνουν. Οταν μάλιστα φτάνουν στο... επίμαχο σημείο απαντούν «ναι, κάποια στιγμή είδα κάτι στο Redtube, αλλά δεν θυμάμαι τι ήταν αυτό».