Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

HOT KRIO

 
Το μοντέλο γδύθηκε και βγήκε στα χιόνια να φτιάξει χιονάνθρωπο και να παίξει μαζί του. Και όπως όλοι βλέπουμε το ευχαριστήθηκε και με το παραπάνω! Μόνο που ο χιονάνθρωπος στο τέλος… έλιωσε στα χέρια της…



Είναι το αγαπημένο κορίτσι των Βρετανών. Η Emily Shaw για άλλη μια φορά κατάφερε να προκαλέσει εγκεφαλικά σε όσους είδανε την τελευταία της φωτογράφιση και όχι άδικα.
 
 

THE BEST PIPA

 



Αυτά είναι τα μυστικά για να του κάνεις τον καλύτερο στοματικό έρωτα!!! (ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ)
Ο στοματικός έρωτας αποτελεί ταμπού για ορισμένες γυναίκες και σεξουαλική πράξη που δεν συνάδει με τις αρχές ή τους θεσμούς που ασπάζονται. Άλλες, ωστόσο είναι περισσότερο απελευθερωμένες και απολαμβάνουν και οι ίδιες την πράξη αυτή. Απευθυνόμενοι στην τελευταία αυτή κατηγορία και με αφορμή την υποτιθέμενη, εντελώς ανεπίσημη σημερινή «Παγκόσμια ημέρα μπριζόλας και πεολειχίας», συλλέξαμε πληροφορίες και προσφέρουμε συμβουλές για όσες θέλουν να επιδοθούν σε στοματικό έρωτα.






 

Η καλύτερη στάση για εσάς

Για μια γυναίκα είναι πολύ σημαντική η στάση στο στοματικό έρωτα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να την πονέσει ο αυχένας της. Επομένως θα πρέπει να είστε σε άνετη θέση. Η καλύτερη λύση είναι να ξαπλώσει ο άνδρας στο κρεβάτι. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε πιο άνετες, θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης ενώ θα αποφύγετε το γνωστό σε κάποιες, «κατέβασμα του κεφαλιού».
Συμβουλή: Αν σας ενοχλεί όταν ο άνδρας σας «κατεβάζει προς τα κάτω» το κεφάλι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνετε. Ξεκαθαρίστε του ότι αυτό είναι κάτι που αισθάνεστε ότι σας υποτιμά και αν θέλει να απολαμβάνετε και οι δύο τη σεξουαλική αυτή πράξη, τότε θα πρέπει να το σταματήσει. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το... «πιάσει» με την πρώτη το μήνυμα αλλά την επόμενη φορά που θα διακόψετε την πράξη εξαιτίας αυτού, δεν θα το ξανακάνει.

Η καλύτερη στάση για εκείνον

Το να σας κοιτάζει την ώρα της ερωτικής πράξης είναι η μισή απόλαυση για τους περισσότερους άνδρες. Επομένως δοκιμάστε μία από τις παρακάτω στάσεις:

STIN KRISI PLIRONOYME SE EIDOS


TEEN GIPLS

Ginger Maxx Body Makes Him Cum All Over Her!

Ginger Maxx Sexy

Ginger Maxx Legs

Ginger Maxx tight pussy gets this guys boiling over until he cums all over her sexy face!
Ginger Maxx
Ginger Maxx moves in for a kiss!
Ginger Maxx Nipple
Ginger Maxx gets a nipple licked on!