Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

LISA AN ME MEGALI PAREA


LISA STO MPANIO


LISA AN





 
Πριν από λίγες ημέρες, η PornHub παρουσίασε τα στατιστικά των επιλογών του πλανήτη στη διαδικτυακή πορνογραφία. Τα στοιχεία κυμαίνονταν ανάλογα την ηλικία, ωστόσο ένα άτομο ένωνε όλες τις φαντασιώσεις: Η Λιζα Αν αναδείχθηκε ως η δημοφιλέστερη πορνοστάρ του πλανήτη και πρώτη στη λίστα αναζητήσεων παγκοσμίως και μίλησε στο Vice για την επιτυχία της.
H Λιζα Αν δεν είναι μία τυχαία πορνοστάρ, αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε διεθνώς αναγνωρισμένες ταινίες, ενώ έχει δανείσει και τη φωνή της στο χαρακτήρα μίας πόρνης στο ,Grand Theft Auto V.
Οπως αναφέρει η ίδια, μιλώντας στο Vice, είναι πραγματικά έκπληκτη με τη δημοτικότητα της, ωστόσο προσπαθεί να παραμείνει ο εαυτός της και να μην παρασυρθεί από τη δημοσιότητα.
Επιμένει μάλιστα ότι είναι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους, ξυπνάει κανονικά το πρωί και ανεβαίνει στη ζυγαριά προσευχόμενη να δείξει ένα κιλό χαμηλότερα.
Οσο για το πώς αισθάνεται για τη δουλειά της και την προτίμηση που της έχει ο κόσμος, η Λιζα Αν εξηγεί ότι δε νιώθει το ίδιο σέξι και άγρια με άλλες κοπέλες στο επάγγελμα. Μάλιστα αρκετές φορές έχει θεωρήσει άλλες πορνοστάρ πολύ καλύτερες από την ίδια, ενώ τις δικές της σκηνές τις θεωρεί βαρετές.
Στην ερώτηση «ποια ταινία της πιστεύει ότι είναι η πιο δημοφιλής στο κοινό» η Λίζα Αν επιμένει ότι σταθερή αξία είναι το MILF. Μάλιστα όπως αναφέρει, ετοιμάζεται να γράψει και ένα βιβλίο σχετικά με την εξέλιξη του MILF στην παγκόσμια βιομηχανία πορνό. «Γύρω στο 2005, ήταν όταν οι άνθρωποι άρχισαν να μιλούν γι 'αυτό, το 2006, κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο και απέκτησε το δικό του κοινό.

TO PROINO SEX TO KALITERO

7 στάσεις για 7 υπέροχα πρωινά με σεξ!!!

7 στάσεις για 7 υπέροχα πρωινά με σεξ!!!
 
Εκμεταλλευτείτε την πρωινή στύση του και δοκιμάστε αυτές τις στάσεις για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Όταν το πρώτο πράγμα που κάνετε το πρωί είναι σεξ με τον καλό σας, απελευθερώνετε στον οργανισμό και των δυο σας την ορμόνη ωκυτοκίνη, η οποία προσφέρει ευεξία και σας κάνει να νιώθετε συνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλον για το υπόλοιπο της μέρας.
Να λοιπόν ένας καλός τρόπος να ανοίξετε με όρεξη τα μάτια και να πιάσετε δουλειά! Ακολουθούν 7 στάσεις για πρωινό σεξ που μπορείτε να δοκιμάσετε πριν τον καφέ σας...
Μία για κάθε μέρα της εβδομάδας!

WOMAN PISTOLERO

Δείτε τα... πιστόλια της;;;

Θέλετε να δείτε τα... πιστόλια της;;; (SEXY PHOTOS)

Τα σέξυ πιστόλια της Charmaine Glock…