Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

FRONTISTIRIO TOY SEX

 
 
 

H MANA MOY EGO KAI O GOMENOS THS

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

7 FORES TH MERA < T΄AKOYS WOMAN >

Ξέρει να γλεντάει! Η πιο παχιά γυναίκα του πλανήτη κάνει ΣΕΞ 7 φορές την ημέρα!!! (VIDEO)

Ξέρει να γλεντάει! Η πιο παχιά γυναίκα του πλανήτη κάνει ΣΕΞ 7 φορές την ημέρα!!! (VIDEO)
 
Η γυναίκα που κατέχει το ρεκόρ Γκίνες ως η πιο παχύσαρκη στο κόσμο ισχυρίζεται ότι κάνει σεξ επτά φορές την ημέρα! Η Πολίν Πότερ κάνει πιο πολύ σεξ απ' ότι κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι παρόλο που
δεν την βοηθάει το σώμα της. Η ίδια ισχυρίζεται ότι έχει χάσει και 45 κιλά από το πολύ σεξ που κάνει σε καθημερινή βάση με τον πρώην άνδρα της ο οποίος ζυγίζει 90 κιλά-δηλαδή λιγότερο από όσο το ένα πόδι της Πολίν.
Ο Άλεξ μίλησε στο Closer σχετικά με το σεξ που κάνει με την πρώην γυναίκα του: «Είναι δύσκολο να την βάλω στη σωστή θέση και να βρω τα σημεία που της προκαλούν ηδονή καθώς έχει πολύ λίπος στην περιοχή της λεκάνης.
Παρ' όλα αυτά με ερεθίζει να την βλέπω να ικανοποιείται, αν και μια φορά που ανέβηκε από πάνω μου δεν μπορούσα να αναπνεύσω».

ΖΑΚΛΙΝ NEW TALENT

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Να ποια είναι η παρουσιάστρια που ΠΑΡΑΤΗΣΕ την τηλεόραση για τις ταινίες του Σειρηνάκη! (SEXY PHOTOS)


normal
 
Η είδηση έσκασε πριν απο λιγο και τάραξε τα λιμνάζοντα νέρα της εγχώριας Σόου Μπιζ. Το κορίτσι αποφάσισε ν΄αφήσει την τηλεοπτική καριέρα της στην Βραζιλία και να ταξιδέψει στην πατρίδα του πατέρα της.
Την Ελλάδα. Η Ζακλίν με καταγωγή απο τον Πειραιά υπέγραψε πριν λίγες μέρες με τον Δημητρη Σειρηνάκη προκειμένου να παιξει σε τρείς ταινίες που θα κυκλοφορήσουν τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Η Ζακλίν άφησε πίσω την καριέρα στο D plus TV ως παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής για να χαρεί τα «Ελληνικά προϊόντα». Η πρώτη απόπειρα στέφθηκε με επιτυχία σε ένα διαμέρισμα στον Πειραιά...Δεν υπάρχουν λόγια...