Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

EPIKINDINES STASIS

Δώστε ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτές είναι οι πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ στο σεξ.... (PHOTOS)
 
Δώστε ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτές είναι οι πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ στο σεξ.... (PHOTOS)
Οι τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι συχνοί, αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι ανώδυνοι! Κυρίως συμβαίνουν λόγω του μέρους ή της στάσης που επιλέγουμε στο σεξ.
Η καθηγήτρια Ντέμπι Χέμπερνικ από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα δηλώνει πως το σεξ σε περίεργα μέρη, όπως επάνω στο γραφείο ή στην τουαλέτα, είναι πιο πιθανό να οδηγήσει σε ατύχημα.
Δείτε τι πρέπει να αποφύγετε για να μην καταλήξετε στα... επείγοντα!
1. Ο πρόθυμος σεφ

Η γυναίκα βρίσκεται επάνω στον πάγκο της κουζίνας και ο άνδρας στέκεται όρθιος μπροστά της. Επειδή το σεξ είναι συνήθως αυθόρμητο και παθιασμένο, μια άτυχη... στραβοτιμονιά μπορεί να οδηγήσει σε πρόσκρουση του πέους στον πάγκο ή κάποιο συρτάρι, οδηγώντας σε κάταγμα.
 

PIDATE KANI KALO KAI ADINATIZI

Γιατί το σεξ είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ από τη γυμναστική;;; Διαβάστε παρακάτω...
 
Γιατί το σεξ είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ από τη γυμναστική;;; Διαβάστε παρακάτω...
Μπορεί τελικά το σεξ να μην καίει τόσες θερμίδες αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να τα παρατήσεις...
Τον τελευταίο καιρό οι επιστήμονες έχουν αρχίσει να διαφωνούν για το συγκεκριμένο θέμα. Παλιότερα γνωρίζαμε πως το σεξ είναι μια πολύ καλή δραστηριότητα για να χάνεις θερμίδες, αλλά πλέον ξεπηδούν όλο και περισσότερες έρευνες, οι οποίες υποστηρίζουν το ακριβώς αντίθετο. Σίγουρα η αλήθεια θα βρίσκεται κάπου στη μέση αλλά μέχρι να ανακαλύψουμε όλες τις πτυχές της ας παραθέσουμε 7 λόγους για τους οποίους θα προτιμούσαμε το σεξ από την γυμναστική:

Σε κάνει να νιώθεις όμορφα
Η γυμναστική είναι πιο κουραστική και για όσους δεν έχουν ζήσει με αυτήν τους φαίνεται μεγάλη αγγαρεία. Το σεξ όμως, ειδικά όταν έχεις αυτοπεποίθηση και είσαι ενθουσιασμένη με το άτομο που έχεις δίπλα σου σε κάνει να περνάς μοναδικές στιγμές...