Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

GIMNI AKROBATES

Το πρώτο τσίρκο με ολόγυμνους ακροβάτες

Το πρώτο τσίρκο με ολόγυμνους ακροβάτες

Ακροβάτες περφόρμερς χορεύουν στον αέρα σε ένα σύγχρονο τσίρκο, όπου όλοι είναι γυμνοί και οι δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος είναι απεριόριστες. Ο Βρετανός φωτογράφος Μπερτίλ Νίλσον (Bertil Nilsson) είναι λάτρης των χορευτών και των ασπρόμαυρων ενσταντανέ.
Η φωτογραφική του σειρά με τίτλο «Undisclosed» είναι μια απόπειρα εξερεύνησης του σύγχρονου τσίρκου και των ανθρώπων που το αποτελούν.
«Ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με το σύγχρονο τσίρκο το 2003 και ενθουσιάστηκα με αυτή τη νέα μορφή τέχνης, που στηρίζεται στην ανάμιξη παραδοσιακών τεχνικών και σύγχρονων χορευτικών μοτίβων».
Ο Νίλσον πιστεύει ότι το τσίρκο φωτογραφικά είναι μια θεματική που την έχουν προσεγγίσει κυρίως με νοσταλγία ή νεοτερικότητα. Συναντώντας καλλιτέχνες του τσίρκου απογύμνωσε την εμμονική αφοσίωση που χρειάζεται κάποιος για να προπονηθεί για ένα τσίρκο.
Για τη φωτογράφηση αυτή συνεργάστηκε με πολλών ειδών περφόρμερς, αφαιρώντας τα υπόλοιπα στοιχεία της παράστασης, ήτοι: σκηνή, φωτισμό, κοστούμια, μέικ απ. Το κάδρο είναι η σωματικότητα και η θέση στο χώρο.
Η σειρά «Undisclosed» αιχμαλωτίζει τις απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος: την ελαστικότητα, τη δύναμη και τη ζωντάνια, που μόνο ένα μικρό κομματάκι τους μπορούμε εμείς οι απλοί -αγύμναστοι- άνθρωποι να διανοηθούμε!
Η φωτογραφική σειρά έχει κυκλοφορήσει και σε λεύκωμα με τίτλο: «Undisclosed: Images of the Contemporary Circus Artist».

Το πρώτο τσίρκο με ολόγυμνους ακροβάτες

O GIATROS KAI H NOSOKOMES


HLIANA LEKKA

Η σέξι νοσοκόμα, Ηλιάνα! (photos)

Η Ηλιάνα Λέκκα ντύθηκε στις απόκριες σέξι νοσοκόμα και μας… αρρώστησε!
 
 

Η Ηλιάνα Λέκκα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει με τις «καυτές» της εμφανίσεις, είτε μέσω των social media, είτε σε μαγαζιά που χορεύει!
Η νεαρή καλλονή… ξαναχτύπησε τις απόκριες, αφού ντύθηκε σέξι νοσοκόμα και αναστάτωσε όλο τον αντρικό πληθυσμό!
Σίγουρα βλέποντάς την, όλοι σκεφτήκαμε να… αρρωστήσουμε!
Δείτε τη νέα της φωτογραφία, αλλά και παλαιότερες «καυτές» της στιγμές:




Παλαιότερες στιγμές…

H ORAIA THS KOYZINAS