Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

BELLE KNOX

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ που έγινε ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ για να πληρώσει το Πανεπιστήμιό της!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ που έγινε ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ για να πληρώσει το Πανεπιστήμιό της!!! (PHOTOS)
 
Τελικά η φοιτήτρια που γύριζε πορνοταινίες είναι η πορνοστάρ Belle Knox. Η φοιτήτρια πρωτοετής του Duke University στην Αμερική η οποία ήθελε να γίνει πορνοστάρ για να πληρώσει τα δίδακτρα του ακριβού Πανεπιστημίου όπου φοιτεί σπουδάζοντας κοινωνιολογία και φεμινιστικές σπουδές – Τι λέει η ίδια για το επάγγελμα της.

Περίπου δέκα ημέρες πριν, αν κάποιος ανέφερε το όνομα «Bell Knox» οι μόνοι άνθρωποι που θα αντιδρούσαν πιθανώς να ήταν έφηβοι που παίρνουν πολλές ώρες μπροστά σε μια οθόνη κοιτώντας πορνοταινίες.

Τώρα είναι το μεγάλο χιτ του ίντερνετ μια ιστορία επιτυχίας εν μια νυκτί, που έχει πια περισσότερα google hits από τον Πάπα Φρανγκίσκο και τον Justin Bieber.

Γιατί θα αναρωτηθεί κανείς. Η 18χρονη Belle Knox, είναι πορνοσταρ, και παράλληλα φοιτήτρια νομικής με ειδίκευση στα δικαιώματα των γυναικών και την κοινωνιολογία, η οποία για να καταφέρει να πληρώσει τα δίδακτρα της ξεκίνησε να δουλεύει στην βιομηχανία πορνό σε ταινίες με τίτλους όπως ‘Lick My Lips’ και ‘How Do You Like It’.
 


«Μου αρέσει το σεξ και έβλεπα πάντοτε πορνοταινίες, οπότε μου φάνηκε λογικό να πληρώνω το κολέγιο μου κάνοντας κάτι που αγαπώ πολύ» λέει η Knox στην εφημερίδα New York Daily News.

EBITA XOYNTALA

Κορμί «φωτιά» (photos)

Η Εβίτα Χουντάλα αναστάτωσε με την εμφάνιση της τους θαμώνες νυκτερινού κέντρου
 

 

Έχει χαρακτηριστεί ως το «απόλυτο κορμί» και όχι άδικα.
Ο λόγος για την Εβίτα Χουντάλα, η οποία φρόντισε για ακόμη φορά να τραβήξει πάνω της τα… φώτα της δημοσιότητας.
Η sexy club dancer προκάλεσε πανδαιμόνιο με την τελευταία της παρουσία σε νυκτερινό μαγαζί.



Απολαύστε την…

SEX STA OR8IA

Σεξ στα όρθια! Οι πιο ΚΑΥΤΟΙ τρόποι για να το πετύχεις!

 
 
 
Πάρε την πρωτοβουλία και παρέσυρε τον σύντροφό σου σε περιπτύξεις εκτός κρεβατιού

Το σεξ στα όρθια είναι ο καλύτερος τρόπος για να βάλεις φωτιά στην ερωτική σας ζωή. Αυτοί είναι οι 5 τρόποι για να το πετύχεις!