Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

GYMNASM. IDROTAS KAI PIDIMA


MELETH

Δείτε την Ελεονώρα Μελέτη για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ γυμνόστηθη να ποζάρει για πάρτη μας!!!

ΣΥΛ-ΛΕ-ΚΤΙ-ΚΟ: Δείτε την Ελεονώρα Μελέτη για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ γυμνόστηθη να ποζάρει για πάρτη μας!!! (PHOTO)
 
Eίναι η πρώτη φορά-και η τελευταία-που πέταξε το σουτιέν. Άλλωστε η συγκεκριμένη μπορεί να είναι άγρια κάποιες φορές, μπορεί να είναι και «κριψίνους» κάποιες άλλες... ωστόσο είναι από τα παιδιά της τηλεόρασης που έχει ποιότητα.
 
Δεν ανήκει στην κατηγορία της τσόντας. Στην κατηγορία αυτή που ουκ ολίγες δίνουν το παρόν... χρόνια τώρα.
 
Η πόζα αυτή δείχνει πως όταν θέλει μπορεί με το βλέμμα της και μόνο να γίνει sexy.
Άλλωστε και παρά το γεγονός ότι ποζάρει για την καμπάνια κατά του καρκίνου κανείς δεν κολλάει στο στήθος αλλά στο βλέμμα...
 
Έχω άδικο;
 


DUKE MPASKET - KERDIZOYN PIDANE

NCAA: Διάσημη πορνοστάρ του Duke προσφέρει σεξ στους παίκτες αν... 
NCAA: Διάσημη πορνοστάρ του Duke προσφέρει σεξ στους παίκτες αν... (photos+video) | onsports.gr
Μια τολμηρή πρόταση έκανε διάσημη πορνοστάρ που είναι παράλληλα φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Duke στην ομάδα μπάσκετ του εκπαιδευτικού ιδρύματος το οποίο συμμετέχει στο πρωτάθλημα του NCAA.
Το όνομά της είναι Μπελ Νοξ και προσφέρει τον… κόλπο της, όπως χαρακτηριστικά λέει, για τους παίκτες του Duke εφόσον αυτοί κερδίσουν τον τίτλο στο Final 4.



Το Duke έχει βγάλει πολλούς μεγάλους παίκτες του ΝΒΑ, όπως ο Σέιν Μπατίερ, ο Κάρλος Μπούζερ, ο Έλτον Μπραντ, ο Λούολ Ντενγκ, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, ο Όστιν Ρίβερς, ο Κάιλ Σινγκλέρ, ο Μάικ Ντανλίβι, ο Κάιρι Έρβινγκ, ο Τζος ΜακΡόμπερτς, ο Μέισον Πλάμλι και ο Μάιλς Πλάμλι.
Από πιο παλιά είναι οι Ντάνι Φέρι, Μάικ Γκμίνσκι, Γκραντ Χιλ, Κρίστιαν Λάετνερ και Κόρεϊ Μαγκέτι. Αυτή η πρόταση έρχεται να προστεθεί σε ανάλογη της Άνα Ντιβάιν στους Κλίβελαντ Καβαλίερς πριν από αρκετό καιρό.

Δείτε τις φωτογραφίες της Marca:

BIC BLACK 2


BIC BLACK