Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

GIA THN YGEIA MAS PIDATE


ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ

Μόρια» σε κάλτσες για καλό σκοπό!

«Μόρια» σε κάλτσες για καλό σκοπό!

Η θεότρελη τάση του Instagram για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο των όρχεων

Η κοινωνική δικτύωση πήρε πρόσφατα φωτιά από τη βρετανική πρωτοβουλία που θέλει τους άντρες να ανεβάζουν στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο φωτογραφίες με τα μόριά τους μέσα σε κάλτσες!

Το hashtag #cockinasock, ανάρπαστο πια στην επικράτεια του Instagram, έχει βέβαια καλό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που άπτονται του καρκίνου των όρχεων.
 
 


Η μόδα σύντομα πέρασε και σε Twitter και Facebook, κάνοντας την κοινωνική δικτύωση έναν θεότρελο παιχνιδότοπο με ολόγυμνους άντρες. Ολόγυμνους; Όχι εντελώς, καθώς τα γεννητικά τους όργανα καλύπτονται από κάλτσες.
 

KAI FONARA KAI KORMARA

 Δείτε παίκτρια του "The Voice" σε ΟΛΟΓΥΜΝΗ φωτογράφηση και θα σας πέσει το ΣΑΓΟΝΙ!!!

Μπορεί ως μελαχρινή να εμφανίστηκε στο «The Voice» και να έγινε το μήλον της έριδος ανάμεσα στον Μιχάλη και την Μελίνα (διαλέγοντας ως coach τον πρώτο), στο παρελθόν,
 
 
xr.miliou.jpg
 
 
 
όμως, η Χριστίνα Μηλιού είχε εμφανιστεί ξανθιά και... γυμνή!
 
 
Η παίκτρια του talent show είχε ποζάρει topless για λογαριασμό του γνωστού ανδρικού περιοδικού«Maxim», ωστόσο, όταν εμφανίστηκε στη σκηνή δύσκολα την αναγνώρισαν, λόγω και της αλλαγής στο χρώμα του μαλλιού.
 
 
miliou.jpg

Κι αν τότε η Χριστίνα πρόταξε τα «ζουμερά» της στήθη και μάγεψε τα πλήθη, τώρα ήρθε η ώρα να τα προτάξει ώστε στο τραγούδι πορεία να χαράξει...