Κυριακή 6 Απριλίου 2014

TI ARESEI STIS WOMAN

20 γυναίκες ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ: Τι τους αρέσει πιο πολύ στο σεξ;;;

20 γυναίκες ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ: Τι τους αρέσει πιο πολύ στο σεξ;;;


Υπάρχουν πάντα κι άλλοι τρόποι να τονώσεις το σεξαπίλ σου, πέρα από αυτούς που ξέρεις.Είκοσι γυναίκες σου τους ψιθυρίζουν.

1. «Μου αρέσει να μου μιλάει γλυκά και ξαφνικά να πετάει μια πρόστυχη λέξη. Με τρελαίνει απίστευτα».

2. «Όταν τον βλέπω να ξεντύνεται αργά μπροστά στον καθρέφτη, το μόνο που θέλω να κάνω είναι να του πάρω πιπα».



3. «Εχω το συνήθειο να κοιτάζω τα χέρια. Το ξέρω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να ακούγεται συνηθισμένο, αλλά -δεν μπορώ- όταν τον βλέπω να οδηγεί και να στρίβει το τιμόνι, κάτι παθαίνω. Βασική φυσικά προϋπόθεση είναι να έχει και ωραία χέρια, όχι κάτι μικροσκοπικά δαχτυλάκια».

4. «Αν την ώρα που κάθομαι έρθει και με αιφνιδιάσει από πίσω με φιλιά και γλυκόλογα, ξυπνάει κάτι μέσα μου».

5. «Καλά, όταν βγαίνει από το μπάνιο και είναι βρεγμένος, θέλω να τον βουτήξω και να τον ρίξω στο κρεβάτι».

6. «Αναστατώνομαι όταν με παίρνει τηλέφωνο κι εκεί που μιλάμε για άσχετα, μου λέει πόσο πολύ με θέλει να μου κάνει έρωτα - κι άλλα τρελά».

7. «Μου αρέσουν οι άντρες που μυρίζουν άρωμα. Αλλά, προσοχή, άρωμα, όχι aftershave ή αποσμητικό για τις μασχάλες».

8. «Η εικόνα και μόνο να τον βλέπω να γυρίζει από την προπόνηση ποδοσφαίρου και να είναι ιδρωμένος, κάτι μου κάνει. Καλά, εννοείται ότι πριν από το σεξ θα κάνει ντους, αλλά αυτό το ιδρωμένο είναι το καλύτερο διεγερτικό».

9. «Πάρε με όταν κοιμάμαι και κάνε με ό,τι θες. Εγώ σε στάση εμβρυακή κι εκείνος από πίσω να με χαϊδεύει και να με φιλάει».

10. «Εντάξει, είναι η απόλυτη φαντασίωση: να πλένει τα πιάτα μετά το δείπνο κι εγώ να τον βλέπω. Η συνέχεια -τουλάχιστον μέσα στο μυαλό μου- είναι ότι έτσι όπως είναι με τις σαπουνάδες στα χέρια του θα με πάρει στον πάγκο της κουζίνας μου».

11. «Ας τον δω να μιλάει με άλλη γυναίκα κι αυτή να τον προσέχει και θα εκραγώ από τον πόθο. Δεν ξέρω, αλλά αυτός ο ανταγωνισμός μου τη δίνει».

12. «Εχω φτάσει πρώτη στο σπίτι κι εκείνος έρχεται μαζί. Δεν βγάζει ρούχα, δεν κάνει τίποτα άλλο παρά μόνο έρχεται πάνω μου και με φιλάει».

13. «Να έχει πάθος όταν με φιλάει και κάποια εναλλαγή. Οχι, δηλαδή, να φιλιόμαστε δέκα λεπτά και να κοντεύει να με πάρει ο ύπνος».

14. «Μου αρέσει ο γκόμενός μου να με χουφτώνει μπροστά σε κόσμο. Δεν εκνευρίζομαι. Ερεθίζομαι. Τρελά».

15. «Νιώθω απίστευτα καυτή όταν βλέπουμε με το αγόρι μου ταινία στον κινηματογράφο κι εκείνος μου βάζει δάχτυλο στα σκοτεινά».

16. «Δώσε μου τον έλεγχο και μετά άσε με να σου κάνω ό,τι θέλω εγώ. Την καλύτερη πίπα της ζωής μου την έχω κάνει όταν εκείνος οδηγούσε. Δεν μπορείς να πεις, είμαι πολύ καλή συνοδηγός».

17. «Εννοείται ότι το δέσιμο στο κρεβάτι είναι από τα πιο αφροδισιακά, κυρίως όταν η δεμένη είμαι εγώ».

18. «Θέλω σενάριο στον έρωτα. Δεν μιλάμε να είμαι η κοκκινοσκουφίτσα κι εκείνος ο κακός ο λύκος, αλλά αν είναι ντυμένος ναύτης ή φαντάρος, δεν με χαλάει καθόλου».

19. «Θέλω να τον βλέπω σε πλήρη στύση, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, οπουδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο».

20. «Αν το μωρό μου με γλείψει στα αυτιά, αυτό ήταν, παρέλυσα!».

TIS FILAKIS TA SIDERA