Σάββατο 19 Απριλίου 2014

SERENA WILLIAMS

Η Serena Williams με μπικίνι στην παραλία

 
Η Serena  Williams με μπικίνι στην παραλία
 

Η Νο1 τενίστρια του κόσμου απολαμβάνει τις διακοπές στο Μαϊάμι

Η νούμερο ένα τενίστρια του κόσμου, Serena Williams, βρέθηκε στο Μαϊάμι όπου το καλοκαίρι έχει ήδη φτάσει, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι που της ήταν τουλάχιστον 2 νούμερα μικρότερο, η εκρηκτική Serena, επιδείκνυε στην παραλία το όλο μύες κορμί της.
 

KENOYRIO MPOYRDELO


Ήθελε ένας να ανοίξει οίκο ανοχής...


Στον 1ο όροφο έβαλε μοντέλα.

 

Στον 2ο έβαλε νοικοκυρές



και στον 3ο καθηγήτριες.



Πρώτη βδομάδα λειτουργίας τα μοντέλα έβγαλαν 1000 ευρώ, οι νοικοκυρές 1000 ευρώ και οι καθηγήτριες 3000 ευρώ.



SEXY MASTER CHEF

Και "Master Chef" και ΓΥΜΝΗ! Απολαύστε τη Ρουμάνα παίκτρια ΟΛΟΓΥΜΝΗ!

Και
Ξεκίνησε να γίνεται γνωστή ως μια χαριτωμένη γυναίκα στο ρουμάνικο ριάλιτι Master Chef. Ηταν πρώην μοντέλο και προφανώς εξελέγη για να αυξήσει τα νούμερα της εκπομπής.
 
Η Νικολέτα Ματέα ξεκίνησε, λοιπόν, αρκετά σεμνά, μαγειρεύοντας όμορφα και ωραία. Σταδιακά άρχισε να πετάει κάπως τα ρούχα της και να ανεβάζει τις εικόνες στα social media ενώ χιλιάδες θαυμαστές της την ακολουθούσαν.

«Δεν ξέρω πολλά από μαγείρεμα, ούτε από τηλεόραση, αλλά ελπίζω να μην απογοητεύσω όσους με επέλεξαν. Στην πραγματικότητα, είναι ένας διαγωνισμός για τους ερασιτέχνες», είχε δηλώσει με ειλικρίνεια.... και τουλάχιστον από πλευράς δημοφιλίας κέρδισε το στοίχημα.
Τελικά την φώναξε το Playboy, τα πέταξε όλα και ησύχασε.
 
 

Ετσι, με μια χαριτωμένη ποδίτσα βολάν και τινάζοντας τα κατακόκκινα μαλλιά της, η περίφημη μαγείρισσα του ρουμανικού ριάλιτι «Master Chef» φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Playboy Μαρτίου της χώρας της.